Behöver du hjälp med ett projekt?

Behöver du möblera ett flexibelt kontor eller önskar du en offert för ett större köp av kontorsmöbler? Vill du stötta dina anställda som arbetar hemifrån? Oavsett om du uppdaterar ditt nuvarande utrymme eller skapar ett nytt, vill vi på Sand & Björk hjälpa dig. Vi finns här för att vägleda ditt projekt från början till slut.

 • En bättre arbetsmiljö

  Bättre ergonomi i ett stilrent och hållbart kontor.

 • Leasing

  Kostnadseffektiva lösningar för dina unika behov. Leasa eller hyr våra möbler till förmånliga priser.

 • Montering

  Vi erbjuder service från beställning till användning, frakt, installation och omhändertagande av förpackningen i efterhand.

 • Välj din avtalsperiod

  Mellan 24, 36 and 48 månader, med ett förutbestämt restvärde.

 • Företagsekonomiskt

  Leasingavgiften är alltid avdragsgill, den bokförs som rörelsekostnad och ni som företag kan lyfta momsen.

 • Bibehåll likviditet

  Skaffa de möbler du önskar utan att binda kapital.

Varför leasa?

Leasing är en form av långtidsuthyrning där du har möjlighet att köpa dina möbler i slutet av avtalet. När du leasar kontorsmöbler av oss behåller Wasa Kredit äganderätten till utrustningen samtidigt som du och ditt företag åtnjuter full nyttjanderätt. Leasingtiden kan vara 24, 36 eller 48 månader, med månatliga betalningar till Wasa Kredit. I slutet av avtalsperioden förbinder du dig att köpa produkterna till ett förutbestämt restvärde.

Få ett prisförslag

Ta hjälp av vår designstudio

Sand & Björk är ett varumärke som drivs av designstudion Dirty Peach Design. Vår koppling till DPD innebär att vi inte bara erbjuder högkvalitativa och hållbara kontorsmöbler, utan att vi också kan erbjuda professionell inredningshjälp genom vår designstudio.

Vårt mål är att hjälpa ditt företag att förstärka och förmedla sitt varumärke in i minsta detalj. Genom att kombinera Sand & Björks funktionella och estetiska möbler med Dirty Peach Designs kreativa och specialtillverkade inredningslösningar, kan vi skapa en arbetsmiljö som inte bara är praktisk och bekväm, utan också speglar ditt företags unika identitet och värderingar.

Vare sig ni behöver hjälp med att uppdatera ert nuvarande kontor eller inreda en helt ny arbetsplats, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade efter era specifika behov och mål. Låt oss tillsammans skapa en inspirerande arbetsmiljö som bidrar till både trivsel och produktivitet.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt första möte!

Kontakta oss

Policy

Integritetspolicy

Vi kan samla in personuppgifter från dig när du gör en beställning, fyller i ett formulär eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. De personuppgifter vi samlar in kan inkludera namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, betalningsinformation och andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller. Vi värnar om din integritet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter.

Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy.

Köpvillkor

Du ansvarar för att all information som du tillhandahåller vid beställningstillfället är korrekt och fullständig.

Alla priser anges i den valuta som anges på webbplatsen och inkluderar moms. Fraktkostnader anges tydligt innan du genomför din beställning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbplats.

Vi strävar efter att leverera din beställning inom den angivna tidsramen. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av tredje part, inklusive fraktleverantörer.

Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera varan inom 30 dagar från mottagandet för återbetalning eller byte, förutsatt att varan är i oskadat skick och i originalförpackningen. Återbetalningar kommer att behandlas inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Kontakt

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss;

Mail: info@sandochbjork.com

Tel: +4670 386 99 19

Varumärket Sand & Björk drivs och ägs av designstudion Dirty Peach Design AB.

Organisationsnr: 559339-3357

Säte i Gävleborg, Sverige.