Sprunget ur en pandemi

När pandemin slog till dök vi med huvudet först in ​​i en värld av distansarbete. Som industridesigners anammade vi inte bara utmaningen utan såg en möjlighet att omdefiniera upplevelsen av hemmakontoret.

Vår vision är enkel men kraftfull: att skapa arbetsmiljöer där människor trivs och presterar på topp, oavsett om de arbetar från ett traditionellt kontor eller från sitt eget hem. Vi tror att en bra arbetsmiljö inte bara ökar produktiviteten utan också förbättrar hälsan och välbefinnandet hos de som arbetar där.

När världen tvingades att omvärdera hur vi arbetar, insåg vi att hemarbete skulle bli en långsiktig del av våra liv. Men hemarbete ställde också nya krav på hur vi inreder våra arbetsmiljöer hemma. Vi såg behovet av funktionella, ergonomiska och samtidigt estetiskt tilltalande lösningar som kunde förbättra vardagen för alla som arbetar på distans.

/Grundarna Evelina & Andreas

Säg hej!

Policy

Collapsible row

Integritetspolicy

Vi kan samla in personuppgifter från dig när du gör en beställning, fyller i ett formulär eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. De personuppgifter vi samlar in kan inkludera namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, betalningsinformation och andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller. Vi värnar om din integritet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter.

Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy.

Köpvillkor

Du ansvarar för att all information som du tillhandahåller vid beställningstillfället är korrekt och fullständig.

Alla priser anges i den valuta som anges på webbplatsen och inkluderar moms. Fraktkostnader anges tydligt innan du genomför din beställning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbplats.

Vi strävar efter att leverera din beställning inom den angivna tidsramen. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av tredje part, inklusive fraktleverantörer.

Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera varan inom 30 dagar från mottagandet för återbetalning eller byte, förutsatt att varan är i oskadat skick och i originalförpackningen. Återbetalningar kommer att behandlas inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Kontakt

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss;

Mail: info@sandochbjork.com

Tel: +4670 386 99 19

Varumärket Sand & Björk drivs och ägs av designstudion Dirty Peach Design AB.

Organisationsnr: 559339-3357

Säte i Gävleborg, Sverige.