• Kvalitetsprodukter

    Vi är stolta över att erbjuda förstklassiga hemkontorsmöbler tillverkade med hållbarhet, komfort och stil i åtanke. Våra produkter är designade för att öka produktiviteten och lyfta alla arbetsutrymmen. Alla möbler är tillverkade i Sverige.

  • Flexibilitet i fokus

    Från vår första produkt "Pop" till kommande möbelserier, vårt urval är sammanställt för att möta de olika behoven och preferenserna hos moderna distansarbetare.

  • Konkurrenskraftig prissättning

    Vi tror på att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Som återförsäljare har du tillgång till attraktiva grossistpriser, vilket säkerställer sunda vinstmarginaler för ditt företag.

Vem kan bli återförsäljare?

Oavsett om du är en etablerad möbelåterförsäljare, driver en E-handel eller en enskild entreprenör som vill utöka ditt produktutbud, välkomnar vi dig att gå med i vårt nätverk av återförsäljare.

Hur blir jag återförsäljare?

Skicka oss ett e-postmeddelande (till info@sandochbjork.com) så sätter vi igång. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du får tillgång till våra grossistpriser, produktkatalog och andra resurser.

Gå med i vårt nätverk av återförsäljare idag och erbjud dina kunder den kvalitet, komfort och stil de förtjänar.

Kontakta oss

Contact form

Policy

Integritetspolicy

Vi kan samla in personuppgifter från dig när du gör en beställning, fyller i ett formulär eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. De personuppgifter vi samlar in kan inkludera namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, betalningsinformation och andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller. Vi värnar om din integritet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter.

Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy.

Köpvillkor

Du ansvarar för att all information som du tillhandahåller vid beställningstillfället är korrekt och fullständig.

Alla priser anges i den valuta som anges på webbplatsen och inkluderar moms. Fraktkostnader anges tydligt innan du genomför din beställning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbplats.

Vi strävar efter att leverera din beställning inom den angivna tidsramen. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av tredje part, inklusive fraktleverantörer.

Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera varan inom 30 dagar från mottagandet för återbetalning eller byte, förutsatt att varan är i oskadat skick och i originalförpackningen. Återbetalningar kommer att behandlas inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Kontakt

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss;

Mail: info@sandochbjork.com

Tel: +4670 386 99 19

Varumärket Sand & Björk drivs och ägs av designstudion Dirty Peach Design AB.

Organisationsnr: 559339-3357

Säte i Gävleborg, Sverige.