Behöver du hjälp med ett större projekt?

Behöver du möblera ett flexibelt kontor eller önskar du en offert för ett större köp av kontorsmöbler? Vill du stötta dina anställda som arbetar hemifrån? Oavsett om du uppdaterar ditt nuvarande utrymme eller skapar ett nytt, vill vi på Sand & Björk hjälpa dig. Vi finns här för att vägleda ditt projekt från början till slut.

 • En bättre arbetsmiljö

  Bättre ergonomi i ett stilrent och hållbart kontor.

 • Leasing

  Kostnadseffektiva lösningar för dina unika behov. Leasa eller hyr våra möbler till förmånliga priser.

 • Montering

  Vi erbjuder service från beställning till användning, frakt, installation och omhändertagande av förpackningen i efterhand.

 • Välj din avtalsperiod

  Mellan 24, 36 and 48 månader, med ett förutbestämt restvärde.

 • Mindre skatt

  Leasingavgiften är alltid avdragsgill.

 • Bibehåll likviditet

  Du slipper binda kapital i stora summor.

Varför leasa?

Leasing är en form av långtidsuthyrning där du har möjlighet att köpa dina möbler i slutet av avtalet. När du leasar kontorsmöbler av oss behåller Wasa Kredit äganderätten till utrustningen samtidigt som du och ditt företag åtnjuter full nyttjanderätt. Leasingtiden kan vara 24, 36 eller 48 månader, med månatliga betalningar till Wasa Kredit. I slutet av avtalsperioden förbinder du dig att köpa produkterna till ett förutbestämt restvärde.

Button label

The future workplace

Policy

Integritetspolicy

Vi kan samla in personuppgifter från dig när du gör en beställning, fyller i ett formulär eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. De personuppgifter vi samlar in kan inkludera namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, betalningsinformation och andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller. Vi värnar om din integritet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter.

Genom att använda vår webbplats och våra tjänster samtycker du till vår integritetspolicy.

Köpvillkor

Du ansvarar för att all information som du tillhandahåller vid beställningstillfället är korrekt och fullständig.

Alla priser anges i den valuta som anges på webbplatsen och inkluderar moms. Fraktkostnader anges tydligt innan du genomför din beställning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbplats.

Vi strävar efter att leverera din beställning inom den angivna tidsramen. Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av tredje part, inklusive fraktleverantörer.

Om du inte är nöjd med ditt köp har du rätt att returnera varan inom 30 dagar från mottagandet för återbetalning eller byte, förutsatt att varan är i oskadat skick och i originalförpackningen. Återbetalningar kommer att behandlas inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Kontakt

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss;

Mail: info@sandochbjork.com

Tel: +4670 386 99 19

Varumärket Sand & Björk drivs och ägs av designstudion Dirty Peach Design AB.

Organisationsnr: 559339-3357

Säte i Gävleborg, Sverige.